Salkkuni sisältö

Varat (päivitetty 30.3.2019):

Suorat osakesijoitukset:

Aloitettu 2012. Lisätään satunnaisesti, kuitenkin vähintään yksi kauppa per kvartaali.

Nordnetin salkku:


Nordean salkku:Osakkeiden arvo 58 906,77 euroa.
Rahastot:

Aloitettu syksyllä 2016. Aluksi tarkoituksena oli joka toinen viikko palkanmaksun yhteydessä sijoittaa 25 euroa Superrahasto Tanskaan sekä Superrahasto Ruotsiin. Talvella 2018 otin lisäksi mukaan myös Superrahasto Suomen 25 eurolla. Lisäksi kevään 2018 euromääräiset osingot sijoitan takaisin Superrahasto Suomeen.


Rahastojen arvo 5 671 euroa.

Suorien osakesijoitukseni sekä rahastojeni kehitystä voit seurata Shareville-palvelussa.


Bank Norwegian:

Säilytän käteiskassaani Bank Norwegianissa.

Käteisten arvo on 12 900 euroa. 

S-ryhmän osuuskunnat:

Niin sanotusta "S-junasta" olen tehnyt ihan oman blogikirjoituksen, jossa avaan sen idean, historian ja minun saamani tuotot. Tällä hetkellä minulta löytyy 15 eri osuuskunnan jäsenyydet.

Jäsenyyksien arvo on 1500 euroa.

Omistusasunto:

Asun tällä hetkellä omistamassani kaksiossa Jyväskylän keskustassa. Asunto on rahoitettu ASP-lainalla.

Asunnon arvo noin 117 000 euroa.Varallisuuteni yhteensä:

Edellä mainitut kohdat yhteensä.


Velat:

Asuntolaina:

Asuntolainaa tällä hetkellä minulla on 89 862,07 euroa. Asuntolainan hakemisesta ja sen ehdoista voit lukea Kohti omistusasuntoa-juttusarjasta.

Opintolaina:

Opintolainaa tällä hetkellä minulla on 16 019,34 euroa. Summa kasvaa säännöllisin väliajoin, sillä nostan opiskelijana kaikki tarjotut opintolainat.

Velat yhteensä:

Sekä asuntolaina, että opintolaina muodostavat varallisuudestani seuraavanlaisen siivun:


Velkaa on siis yhteensä 105 881,41 euroa, mikä tarkoittaa varallisuudestani olevan velkaa 54 %.


Sivun päivityshistoria:
30.3.2019: Luvut päivitetty.
1.1.2019: Luvut päivitetty.
1.10.2018: Luvut päivitetty
1.7.2018: Luvut päivitetty.
1.4.2018: Luvut päivitetty.
1.1.2018: Luvut päivitetty.
1.10.2017: Luvut päivitetty.
1.9.2017: Ensimmäinen versio julki.
Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Saatan saada jonkinlaisen palkkion, mikäli teet kaupat juuri kyseisen linkin kautta. Se ei maksa sinulle yhtään ylimääräistä, vaan saat yhtä hyvän tarjouksen kuin ilman affiliate-mainontaakin. En ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä

Seuraa blogia Facebookissa:


3 kommenttia:

 1. Hei, hienosti esität omistuksesi ja niiden lisäämisen blogissa. Olisin kuitenkin kiinnostunut myös ansiotuloistasi, useaa blogia lukiessa mietin usein sitä, että kuinka paljon kukakin kirjoittaja tienaa nettona(=kuinka paljon sijoitukset kasvavat ansiotuloilla, eivätkä esimerkiksi arvonnousulla/myynneillä/osingoilla).

  On nimittäin mukavaa vertailla omia omistuksia blogin kirjoittajien omistuksiin, joten olisi kiva myös verrata säästöasteita ja saada inspistä säästämään palkasta mahdollisesti vielä enemmän joko sijoituksiin tai käteiskassaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta. Ansiotuloista kirjoittaminen on jäänyt oikeastaan siitä syystä että ne ovat olleet läpi ikäni melko epätasaisia. Aiemmin kun olin työelämässä, ehdin vain yhden vuoden (2017) olla täysin alusta loppuun töissä. Muina vuosina oli aina opiskeluja tai muuta mukavaa, mikä hieman sekoitti pakkaa. Läpi työelämän tein aika ahkerasti ylitöitä, mikä "vääristi" omia tulojani.

   Säästöprosenteista ja -asteista olen kirjoittanut tänne puolivalmiin tekstin, siis siitä näkökulmasta miksi en ole koskaan niitä laskenut. Voisin kyllä joskus viimeistellä tuon tekstin loppuun asti ja julkaista.

   Poista
  2. Olisi mielenkiintoista lukea tuo teksti kun se joskus toivottavasti valmistuu.

   Mielenkiintoistahan tuo olisi seurata näin sivustakatsojana ja myös varmasti itsellesikin, kuinka ansiotulot vaikuttaisivat sijoittamiseen pitkällä aikajänteellä (varsinkin jos niitä pääsisi vertaamaan muihin & jos pääsisi sijoitusuran alusta asti seuraamaan vaikutusta sijoituksiin).

   Poista

Nextory - Ilmaista kesälukemista piensijoittajille

Kesään kuuluu oleellisesti lukeminen. Monet menevät mökeilleen tai istahtavat riippukeinuun lukemaan erilaisia kirjoja, sillä mikäpä olisika...