Mainos

Blogin takaa

Hei, ja tervetuloa lukemaan blogiani!

Olen Rikhard Wacker, 24-vuotias metsätalousinsinööri Jyväskylästä. Työhistoriaa minulta löytyy metsäteollisuuden parista ja tällä hetkellä opiskelen IT-alalla. Osakkeisiin sijoittamisen aloitin kesällä 2012, ja suurempi kipinä sijoittamiseen syttyi vuotta myöhemmin. Sen jälkeen tästä onkin muodostunut itselleni suurin mielenkiinnon kohde sekä harrastus.

Sijoitusharrastus avasi myöhemmin tien blogin pariin. Itse kirjoittelu lähti netin sijoitusfoorumeilta, kuten Shareville. Sieltä innostuksen saatuani innostuin avaamaan keväällä 2017 oman blogin, joka sai ensimmäisen vuotensa aikana mahtavan suosion. Suosio oli niin hurja, että päätin huhtikuussa 2018 alkaa kirjoittamaan tätä blogia omalla nimelläni. Aiemmin kaikki tapahtui nimimerkin takaa.

Vaikka olenkin markkinalla ollut vasta muutaman vuoden, kiinnostus yrittämiseen, sijoittamiseen ja rahaan ylipäätään on ollut jo yläasteikäisestä asti.

Tällä hetkellä sijoitusportfolioni koostuu omistusasunnosta, osakesalkusta sekä S-ryhmän osuuskuntamaksuista. Sijoituksistani tarkemmin Salkku-sivulta.


Tässä blogissa kirjoittelen ajatuksiani sijoittamisesta, säästämisestä, rahasta, kuluttamisesta, työllistymisestä, erilaisista lainoista sekä hieman politiikasta. Kirjoitan niin omista kokemuksistani kuin myös yleistä asiaa. Asiaa tulee pääasiassa parikymppisen näkökulmasta, eli blogistani tulet löytämään paljon asiaa opiskelun ja sijoittamisen yhdistämiseen, ensiasunnon hankintaan ja sijoittamisen perusteisiin.

Nordnetin asiakkaat voivat seurata salkkuni kehitystä, sekä tekemiä kauppojani Shareville-palvelusta. Palvelun tarkempi katsominen vaatii Nordnetin tunnukset, mutta niiden luominen on ilmaista.

Lisäksi minulla on oma viestiketju Sijoitustieto-sivustolla. Siihen pääsen tutustumaan täältä:
Metsätalousinsinöörin sijoituspäiväkirja (Sijoitustieto.fi)

Osakevälittäjä Nordnet teki minusta haastattelun syksyllä 2016, ja tuo haastattelu on luettavissa täältä:
Nuori metsätalousinsinööri poimii salkkuunsa osinkoyhtiöitä (Nordnet-blogi)

Taloussanomat kirjoitti oman juttunsa perustuen meikäläisen kirjoittamaan Kohti omistusasuntoa-sarjaan, sekä puhelinhaastatteluuni. Juttu on julkaistu marraskuussa 2017.
Riku, 24, kilpailutti kahta pankkia: 9. tarjous asuntolainasta kelpasi – säästöä 7 000 euroa (Taloussanomat)


Ota yhteyttä!

Voit olla minuun yhteydessä sähköpostiosoitteesta RJWblogi @ gmail.com

Tämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Saatan saada jonkinlaisen palkkion, mikäli teet kaupat juuri kyseisen linkin kautta. Se ei maksa sinulle yhtään ylimääräistä, vaan saat yhtä hyvän tarjouksen kuin ilman affiliate-mainontaakin. En ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä

Seuraa blogia Facebookissa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Seuraa blogiaTämä blogi sisältää affiliate-mainontaa. Saatan saada jonkinlaisen palkkion, mikäli teet kaupat juuri kyseisen linkin kautta. Se ei maksa sinulle yhtään ylimääräistä, vaan saat yhtä hyvän tarjouksen kuin ilman affiliate-mainontaakin. En ole vastuussa sinun sijoitustesi menestyksestä. Kirjoittajan omat omistukset voit katsoa täältä

Seuraa blogia Facebookissa:Elisa ja Kone tylsyttävät putoavan puukon - case Nordean osake

Viime aikoina on nähty salkussani jotain sellaista, mitä en olisi vielä paria vuotta sitten koskaan uskonut näkeväni. Tällä hetkellä minun s...